HUMANITARNA UTRKA
HUMANITARNA UTRKA Gradac 2018

 

Organizator :

Sportska udruga SUN RUN GRADAC

 

Pokrovitelji :

Općina Gradac i TZ Gradac

 

Vrijeme održavanja i mjesto održavanja :

01.05.2018. , Gradac , Hrvatska

 

Start / cilj - dužina utrke :

09:15 h , Gradac , Trg Soline / 4 km

 

Ruta Utrke :

START Trg Soline Gradac , Uz Kuk , Obala Bošac , Lovora , Jadranska , Šet.Dr.N.Andrijaševića , OKRETIŠTE , Šet.Dr.N.Andrijaševića , Obala ,

Trg Soline CILJ

 

Staza utrke : 

većinom ravna , sa dva kratka uspona , trči se cijelom dužinom kroz Gradac 

 

Limit utrke :

- 1 sat ... svi koji ostanu na stazi iza ovog vremenskog limita smatrat će se diskvalificirani ,  maksimalno 300 trkača

 

Startni paket :

- čipirani startni broj

- pamučna majica sa logom utrke

- medalja sa logom utrke

- okrijepa

- grah + pivo / sok

 

Startnina / kotizacija :

- od 25.01. do 15.04. iznosi  ... 50,00 kn

- od 16.04. do 20.04. iznosi  ... 60,00 kn

 

Nagradni fond :

Prvih troje u muškoj i ženskoj konkurenciji dobijaju pokal

SUN RUN GRADAC 

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI ORGANIZATORA      


Sportske udruge " SUN RUN GRADAC "

 

 

Svaki natjecatelj / natjecatelji utrke svojom prijavom i sudjelovanjem prihvaća niže navedene uvjete :

 

1. Natjecatelj svojom prijavom i sudjelovanjem potvrđuje da na utrci nastupa isključivo na vlastitu odgovornost , svjestan da sudjelovanje na ovoj utrci predstavlja potencijalnu opasnost koja uključuje rizik od raznih vrsta tjelesnih ozljeda i moguću smrt .

 

2. Natjecatelj prihvaća da Organizator nije odgovoran za bilo koji oblik štete prema njemu nastao sudjelovanjem na natjecanju , posredno , neposredno , izdvojeno ili povezano , izazvan vlastitomom nepažnjom i krivnjom , ili nepažnjom i krivnjom drugih natjecatelja ili trećih osoba , prije , za vrijeme ili nakon spomenutog natjecanja .

 

3. Natjecatelj je odgovoran za bilo koji oblik štete prema trećim osobama koju je prouzročio ili kojoj je doprinio vlastitomom nepažnjom ili krivnjom .

 

4. Natjecatelj je dužan za vrijeme trajanja utrke , te neposredno prije i poslije istog , poštovati službeno objavljena pravila , upute o sigurnom kretanju i uvjete nastupa izdanih od strane organizatora , te upute sudaca , redara i osoba angažiranih u organizaciji utrke na terenu .

 

5. Natjecatelj se odriče prava da sudskim putem potražuje od organizatora naknadu bilo kojeg oblika štete nastale sudjelovanjem na utrci . 

PRAVILA UTRKE


HUMANITARNA UTRKA Gradac 2018

 


ORGANIZACIJA :

Utrku organizira Sportska udruga SUN RUN GRADAC u suradnji s

Općinom Gradac i Turističkom zajednicom općine Gradac

 

UVJETI SUDJELOVANJA :

Minimalna starosna dob natjecatelja za sudjelovanje u

HUMANITARNOJ UTRCI Gradac 2018 ( 4 km )  je 10 godina .

Svi natjecatelji svojom prijavom i sudjelovanjem potvrđuju da na utrci nastupaju isključivo na vlastitu odgovornost , da su upoznati s pravilima utrke kojih će se pridržavati te da su svjesni da sudjelovanje na ovoj utrci predstavlja potencijalnu opasnost koja uključuje rizik od raznih vrsta tjelesnih ozljeda i moguću smrt .

 

STARTNI BROJEVI / ČIPOVI :

Svaki natjecatelj će dobiti startni broj čip za mjerenje vremena ( osigurava organizator) koji se moraju nositi tijekom cijele utrke . Broj mora biti jasno vidljiv na prsima ili trbuhu i ne smije biti prekriven ruksakom ili odjevnim predmetima .

 

VREMENSKI LIMITI :

Vrijeme za završetak utrke

HUMANITARNA UTRKA Gradac 2018 ( 4 km )  je 1 sat

 

OKRIJEPA :

Okrijepa za natjecatelje je osigurana u ciljnom prostoru .

 

ODUSTAJANJE :

Ukoliko je odustajanje uzrokovano povredom i ukoliko natjecatelj nije u mogućnosti nastaviti do okrijepne stanice ili cilja utrke , dužan je kontaktirati organizatora putem mobitela . Molimo vas da u slučaju odustajanja , povrede ili povrede drugih natjecatelja , kontaktirate organizatora na broj u nastavku : +385 (0) 91 / 2776690

 

DISKVALIFIKACIJA :

Natjecatelji će biti diskvalificirani u slučaju korištenja bilo kakvih prijevoznih sredstava tijekom utrke , kretanja van označene staze utrke , zamjene natjecateljskih brojeva , nesportskog ponašanja i nepoštivanja odluka organizatora .

 

PRAVO NA ŽALBU :

Žalbe se podnose Sportskoj udruzi SUN RUN GRADAC u pisanom obliku

po završetku natjecanja u roku od 3 dana .

 

PROMJENA STAZE I OTKAZIVANJE UTRKE :

Organizator zadržava pravo da u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave napravi promjene na stazi , okrijepnim stanicama i stanicama za pomoć .

O svim eventualnim promjenama natjecatelji će biti obavješteni putem službene web stranice . U slučaju izrazito nepovoljnih vremenskih uvjeta , utrka može biti otkazana .

 

SUGLASNOST O MEDIJSKOJ SLOBODI :

Prijavom i sudjelovanjem na utrci natjecatelji su suglasni da sav snimljeni fotografski i video materijal može biti javno prikazivan i korišten u promotivne svrhe